SCHIMB DE MĂRIME GRATUIT !
SCHIMB DE MĂRIME GRATUIT !
Vezi toate articolele

Modele de pantofi care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă în 2021

Modele de pantofi care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă în 2021

Suntem siguri de faptul că garderoba ta e deja destul de plină cu toate lucrurile de care ai reala nevoie. Zeci de modele superbe de încălțăminte, zeci de articole de îmbrăcăminte în culori, texturi și materiale diferite. Dar mai suntem siguri și de faptul că absolut niciodată - încă o pereche (sau mai multe) de pantofi, nu ar strica niciodată.

Nu suntem adepții cumpăratului fară rost, pe bandă rulantă, al elementelor de îmbrăcăminte sau încălțăminte. Cheia e să ai mereu strictul necesar pentru fiecare ocazie și ipostază în care ai putea fi pusă: petreceri cocktail, evenimente office, zile de naștere, ieșiri în oraș sau în parc cu familia. Dar uneori, să ai strictul necesar înseamnă să faci o investiție în plus. Și nu e nimic greșit în legătură cu asta!

De aceea, e bine să fii la curent cu cele mai stylish opțiuni ale acestui an. Te poți baza cu încredere pe OneFashionRoom pentru cele mai bune sfaturi, care să te ajute să-ți completezi garderoba cu piese de actualitate și ținute cool!

Am alcătuit o selecție de modele prezente pe toate podiumurile de defilare are marilor case de modă - care au fost adoptate cât ai clipi de fashionistele de pretutindeni. Te asigurăm că modelele alese vor fi purtate tot anul, și cine știe, poate și în anii în care urmează.

Moda a fost, este și vă fi despre reinventare, așa că pregătește-te să alflii care sunt modelele de pantofi care au luat cu asalt 2021!

Botinele în culori îndrăznețe sau non-culori

Dacă sunteți la curent cu cele mai noi tendințe, atunci știți deja că încălțămintea masculină e la mare căutare anul acesta. Cizmele, botinele și modelele de sandale comode cu tălpi și tocuri joase, pantofii Oxford, mocasinii, loafers, saboții - toate au fost alese în favoarea tocurilor înalte. În 2021 ne vom axa foarte mult pe confort, și totodatotă vom fi și la modă în același timp dacă alegem o pereche de bocanci sau adidași mai chunky.

Totodată, una din descoperirile acestui sezon a fost perechea de botine slouchy, care deși a fost demult uitată, și-a făcut refăcut fabulos apariția pe podiumurile de modă. Fiindcă modelul de botine slouchy are capacitatea de a ascunde foarte bine gleznele înguste, acesta reușește astfel să sublinieze circumferință gleznei și lungimea picioarelor unei femei.

Acestea pot fi purtate în culori și modele clasice: cu forma vârfului ascuțită sau pătrată, cu texturi strălucitoare, cu fundițe sau alte elemente decorative de efect în spate.

Cât despre culori, anul acesta botinele cu talpă chunky neagră sunt o alegere îndrăzneață. Se potrivesc de minune cu rochiile negre din materiale ușoare și vaporoase sau tricotate. Mai mult, botinele negre chunky merg foarte bine și cu piese din denim, print-uri cu elemente florale sau clasicele ținute All White. Botinele chunky oferă outfit-ului tău un aer artistic, ce te vă face imediat remarcată.

Ghetele cu ținte

Curentul punk a marcat societatea, așa cum o știm noi, încă de la apariție.

Anul acesta - aproape ca în fiecare an, de ceva timp încoace, a revenit în tendințe și a acaparat întreagă industria de modă. De la Gucci, la Yves Saint Laurent și Marc Jacobs, “moștenirea” acestui curent e din nou marcată de texturi clasice precum denimul sau pielea și piese vestimentare cu volume exagerate.

Când vine vorba de încălțăminte, atunci când ne gândim la punk, mintea noastră probabil face imediat asocierea cu bocancii și ghetele chunky, cu talpă groasă, de dimensiuni măricele.

Ghetele punk reprezintă un amalgam de trasataturi cu caracter practic și utilitar.

Talpa sau platformă înalta le fac ideale pentru sezonul rece, atunci când temperaturile scad și condițiile meteo devin imprevizibile. Caracteristice modelului punk, talpa cauciucată cu striații de tip “Tractor” și  niturile metalice, fermoarele mari, lanțurile și alte accesorii flashy fac din ghete in acest sezon un must.

Nu numai că acest tip de încălțăminte vă atrage orice privire, dar acest model va sublinia individualitatea caracterului fiecăreia din noi.

Adidași sport retro 

Spuneam mai sus că moda se reinventeaza. În 2021 a venit vremea să renunțăm la pantofii sport “statement”, precum cei de la marile case de modă precum Balenciaga sau Prada, și să ne orientăm către modele mai retro, sleek.

După un an că 2020, e de la sine înțeles că vrem să purtăm adidași damă confortabili. Indiferent de ce model vei alege să porți, adidașii sunt net mult mai ușori și mai confortabili decât orice alt model de încălțăminte. 

Anul acesta se poarta adidașii retro, datorita alurii lor clasice care îi transforma în opțiunea perfecta chiar și pentru ținute deux-piece mai masculine. 

Toate aceste modele de pantofi sunt un must-have al lui 2021. Trebuie să le ai în garderobă, dacă vrei să te îmbraci în confordanta cu noile trenduri care guvernează lumea modei.

Descoperă noua colecție de Încălțăminte OneFashionRoom 2021, pe diferite modele și culori!

Acest articol a fost realizat de champaigns.ro

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum