SCHIMB DE MĂRIME GRATUIT !
SCHIMB DE MĂRIME GRATUIT !
Vezi toate articolele

Sneakersii și adidașii confortabili, în tendințele sezonului Primăvară-Vară 2021

Sneakersii și adidașii confortabili, în tendințele sezonului Primăvară-Vară 2021

Chiar dacă în 2020, Fashion Week a avut loc în condiții speciale, casele de modă și designerii au dat dovadă de și mai multă pricepere și creativitate, fiind inspirați de vremurile actuale și punând mare accent pe comoditate și lejeritate.

 

Atât în ceea ce privește colecțiile pentru femei, cât și cele pentru bărbați, veți regăsi modele de încălțăminte fresh, gândite de cei mai mari designeri ai lumii modei. Încălțămintea pentru 2021 e inedită, are multă personalitate și se diferențiază de tot ce a fost purtat până acum în prezent. 

 

Chiar dacă la prima vedere încălțările par a avea un aspect foarte sofisticat, ele sunt mai degrabă foarte ușor de purtat. Acest lucru le face accesibile publicului la scară largă. 

 

În primăvara lui 2021, nu vom vedea tocuri extrem de înalte și nici încălțări din materiale prea dificile - că latexul sau cauciucul, ci mai cu seamă texturi și forme simple, dar de efect.

 

 

Fii la curent cu ultimele tendințe pentru încălțăminte ale sezonului călduros! Răsfoiește noul Catalog de Sneakersi de la OneFashionRoom și cu siguranță vei găsi un model pe gustul tău!

 

Ce modele de pantofi vor fi la mare căutare anul acesta?

Cât mai pe scurt - orice nu conține tocuri! E o veste minunată pentru cele din noi care preferă oricând confortul în detrimentul eleganței. Anul acesta, e vremea să îmbinăm utilul cu plăcutul și să alegem piese și accesorii vestimentare comode. De aceea, te anunțăm că în 2021 lăsăm uitării tocurile și ne concentrăm atenția pe încălțămintea masculină. 

Sandalele “Flat”, adidașii cu platformă confortabili și sneakersii ușor de purtat au luat locul sandalelor cu platforme și al tocurilor înalte.

 

“Flatformele”

Termenul de “Flatform” a apărut relativ recent. El descrie un model de platformă complet dreaptă, de dimensiuni egale (de aici denumirea de “flat”) - imaginează-ți o talpă de pantof, doar că mai înaltă decât în mod normal. 

 

Flatformele merg foarte bine cu absolut orice tip de ținută. Unde mai pui că sunt deosebit de comode, în comparație cu sandalele cu tocuri la fel de înalte. Confortul de care dau dovadă le face o alegere extrem de potrivită pentru orice doamnă și domnișoară care duce un stil de viață activ.

 

Casa de modă Versace recomandă ca anul acesta să purtam sandale cu platformă colorate, accesorizate cu inserții precum lanțuri sau ținte. Marile branduri de modă recomandă flatformele din plută, rafie și alte materiale sustenabile, care ne duc imediat cu gândul la vacanță și care sugerează un look relaxat.

 

Sneakers cool, multicolori

Cele mai la modă perechi de încălțăminte vor fi cele de sneakersi damă cool, cu talpă groasă, texturată și intens colorată.Fie că vorbim de piele sau pânză, printre adidașii din sezonul călduros găsim propuneri mai ușoare și mai sportive, cu aspect vintage și modele autentice retro.

În materie de nuanțe, vor fi la mare căutare culorile aprinse și surprinzătoare, indiferent că vorbim de ținute sport, casual sau chiar și elegante. Orice pereche de sneakersi care te va scoate în evidență e o pereche potrivită! Brandurile mari propun sneakersi inediți, perfecți pentru doamne și domnișoare. Din acest motiv, la OneFashionRoom am creat o colecție de sneakers colorați - că să ai de unde alege un model pe gustul tău.

 

Printre cei mai la căutați sneakersi ai momentului sunt cei cu design chunky, inspirați din look-uri retro alternative. Totodată, mai sunt în vogă și modelele de sneakersi de trekking. 

 

Uite un sfat extra din partea noastră: poartă sneakersi albi imaculat, dacă vrei să faci impresie cu ținutele tale!

 

Adidașii cu platforma - un must al sezonului

Am lăsat piesa de rezistență la sfârșit întocmai pentru că merită țoață atenția noastră. O pereche de adidași cu platformă te va clasa pe primul loc în tendințe anul acesta. 

 

Cel mai tare lucru la acest model de adidași e că adaugă un plus de înălțime, fără a fi la fel de inconfortabil precum un model cu toc normal. Dacă tot sunt atât de versatili -  și dețin și avantajul suprem, mai rămâne de lămurit un singur lucru: cum se poartă?

 

Cum să asortezi perechea de adidași cu platforma cu ținută potrivită

 

Răspunsul e simplu. Alege un outfit chic sau casual, de exemplu, ceva ce ai purta la locul de muncă atâta timp cât dress-code-ul permite ținute lejere, sau la facultate. Deși adidașii cu platfoma nu se încadrează la categoria “incaltaminte formală”, fiind atât de versatili ei pot fi cu ușurință purtați cu o rochie sport, sau o pereche de jeansi boyfriend, alături de un tricou alb și un pulover din tricot peste.

 

Descoperă noile colecții de Adidași și Sneakersi OneFashionRoom 2021 și dă un refresh garderobei tale!

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum