SCHIMB DE MĂRIME GRATUIT !
SCHIMB DE MĂRIME GRATUIT !
Vezi toate articolele

Încălțămintea off-duty mood: Printre tendințe în 2024

Încălțămintea off-duty mood: Printre tendințe în 2024

Ești obișnuită cu propunerile elegante de pantofi de damă, prin care casele de modă te încântă în fiecare sezon? Ei bine, fii pregătită să fii surprinsă de această dată, cu un alt tip de încălțăminte – sandale flip flops, ce pot fi admirate la Channel, Hermes, Miu Miu sau Coperni.

Ce zici de niște papuci, care seamănă cu cei de casă? Dacă sunt pe placul tău, îi poți include în garderobă, pentru a adopta cele mai în vogă tendințe ale modei pentru primăvară-vară 2024. Papucii care lasă impresia că tocmai ai ieșit în grabă la magazinul din colț, pot fi remarcați la Tove, The Row, Chopova Lowena sau chiar la JW Anderson.

 

Mai mult decât o încălțăminte confortabilă

Noua tendință nu este vorba doar despre încălțăminte confortabilă, ci și despre adoptarea unei atitudini relaxate cu privire la viață și carieră. Astfel, designeri te îndeamnă să renunți la formalități și să abordezi viața cu mai multă libertate și lejeritate.

Ca atare, poți alege încălțămintea cu un aer de nonșalanță sau cea care aduce o notă de rafinament stilului casual. Așa se face că vedem sandalele flip flops de la Chanel în combinații stilistice elegante, care demonstrează că luxul și confortul se potrivesc de minune împreună.

În ceea ce privește articolele vestimentare, sunt de preferat rochiile lejere, materialele fluide și imprimeurile estivale.

 

Stil și confort în încălțămintea de pe One Fashion Room

Aducem în garderoba ta încălțăminte la modă în fiecare nou sezon, așa cum facem și de această dată. Ca atare, în oferta magazinului nostru găsești atât eleganții pantofi stiletto, cu tocul lor perfect și detaliile rafinate, ce pot fi purtați cu succes la evenimentele formale, dar și sandalele flip-flops și papucii confortabili.

În gama noastră de pupici și saboți, găsești modele în toate nuanțele, cu detalii rafinate sau elemente casual, perfecte pentru un outfit lejer. Mai mult decât atât, la noi ai toate nuanțele preferate, de la cele vibrante de verde, roșu, galben sau portocaliu, la variante neutre de negru, gri sau bej.

Sunt nelipsite modelele cu accente metalice de auriu sau argintiu, perfecte pentru a adăuga o notă sofisticată ținutelor tale de vară.

 

Încălțăminte trendy la reducere

Știm că iubești reducerile. De aceea, te așteptăm în magazinul nostru cu o varietate de încălțăminte la reducere în colecția de primăvară-vară, inclusiv papuci și sandale flip flops, ce te surprind cu detalii spectaculoase, dar și cu discounturi de până la 60%. Profită și tu de prețurile mai mici și adaugă în coș încălțămintea preferată.

Vei descoperi o varietate de sandale cu platformă sau cu talpă joasă, balerini și pantofi cu toc stiletto sau sneakerși.

Dată fiind preocuparea noastră pe moda sustenabilă, îți punem la dispoziție încălțăminte din piele ecologică, durabilă și confortabilă, care răspunde standardelor tale în materie de stil și funcționalitate.

În plus, când comanzi de pe One Fashion Room, nu trebuie să îți faci griji că vei alege mărimea greșită. La noi poți schimba mărimea gratuit, pentru a te bucura de sesiuni de shopping cât mai plăcute. 

 

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum