SCHIMB DE MĂRIME GRATUIT !
SCHIMB DE MĂRIME GRATUIT !
Vezi toate articolele

Cum să porți sandale cu toc în 2023?

Cum să porți sandale cu toc în 2023?

Mai este puțin și vine vremea sandalelor și rochițelor! Iar odată ce știi cum să le porți corect, nu va fi nicio problemă să adaugi rafinament și o notă elegantă oricărei ținute. Desigur, când vorbim de sandale cu toc, poate fi o provocare să mergi pe jos, dar există multe ținute street style pe care vrem să le împărtășim cu tine. Datorită acestor idei de ținute, vei fi inspirată și nu va fi nicio problemă să știi cum să porți aceste sandale sexy pentru diferite ocazii. Apropo, dacă codul vestimentar de birou nu este prea formal, orice tip de incaltaminte dama înaltă pot fi o alegere perfectă.

 

Cum să porți sandale cu toc în 2023?

O pereche de sandale cu toc deschise la culoare, poate argintii metalice, cu un cardigan gri sau crem, și o rochie drăguță albă, cu imprimeu floral violet arată fenomenal.

 

Acest stil de încălțăminte variază în înălțime și în numărul de modele, inclusiv slingbacks, bretele pentru glezne, stiluri cu toc metalic, fiecare dintre modele te va face să te simți chic și la modă. Tot ce ai nevoie este să știi cu ce să le asortezi. 

 

Sandalele cu toc înalt verde închise arată fascinant, cu un top alb imprimat cu mânecă lungă, și o fustă până la genunchi și cu talie înaltă. Preferatele noastre sunt sandalele peep toe cu toc stiletto și cu imprimeu geometric. Acestea te vor face cu siguranță să te simți superbă. Încalță-le cu o fustă albă midi regulată și un pulover din mohair de culoare asortată.

 

Ce părere ai să porți sandale cu toc în zilele mai reci? Alege stilul cu bretele de cămilă la gleznă și cu colanți negri opaci, rochie pulover crem-bej și jachetă albă cu blană. Completează acest aspect adăugând o pălărie floppy crem.

 

Sandalele nude cu toc ascuțit cu bretele la gleznă arată fain și elegant, purtate cu o fustă midi crem cu talie înaltă și o bluză albă cu buline. Uneori, tot ce avem nevoie este o ținută smart-casual care să arate fresh în weekend sau la petreceri fanteziste. Încearcă un top alb, ușor, cu mânecă lungă, combinat cu pantaloni albi subțiri cu imprimeu albastru. Completează acest look adăugând sandale negre cu toc înalt și clutch coral.

 

Alte sandale atrăgătoare cu toc ar fi cele cu curea la gleznă, de culoare negru-roșii, arată al naibii de fierbinți, cu blugi skinny rupți, cămașă albastru deschis și blazer smoking alb drapat peste umeri.

 

Dacă îți place stilul retro, optează pentru sandale cu toc cu platformă cu bretele purtate cu șosete crem și o rochie albă. Tu ce model de sandale cu toc preferi?

 

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum