SCHIMB DE MĂRIME GRATUIT !
SCHIMB DE MĂRIME GRATUIT !

Filtre

Pret

79 Lei - 179 Lei

Material

Sandale cu talpa joasa

Filtre
«1 2 3»
Pagina 1 din 3
«1 2 3»

Sandale de damă cu talpă joasă

Deși se potrivește mai bine sezonului rece și sărbătorilor de iarnă, în ținutele de vară culoarea poate fi la fel de atractivă. Niște sandale roșii cu talpa joasa sunt clasice și ușor de asortat, în special asortate cu nonculori ca negru și alb. Dacă este accesorizata corespunzător, o pereche de sandale cu talpa joasa roșii e admirata în orice anotimp.

 

Orice fashionistă care se respectă știe că o pereche de sandale negre cu talpă joasă e indispensabilă din garderobă - nu doar anul acesta, ci în general. Exact de aceea, OneFashionRoom îți pune la dispoziție o întreagă colecție dedicată acestor sandale foarte populare în tendințe. Poți combina perechea de sandale negre cu talpă joasă atât cu salopete, cât și cu îmbrăcăminte sport, fuste, rochii sau jeanși.

 

Aflat la granița dintre vizibil și invizibil, albul e plin de semnificații și are totodată un aer minimalist, aproape misterios. Atunci când optezi pentru sandale albe cu talpa joasa, poți purta absolut orice: de la rochii sau salopete, la jeans, fuste, diferite stiluri de pantaloni și lista poate continua. Alb merge combinat cu o multitudine de culori, iar vara este foarte popular alături de bleumarin și negru. O pereche de sandale cu talpa joasa albe e nelipsită din garderoba oricărei fashioniste care se respectă în sezonul Primăvară-Vară.

 

În lumea modei, există reguli nescrise de care fiecare dintre noi ține cont, mai mult sau mai puțin. Una din ele ar fi următoarea: orice femeie care se respectă trebuie să aibă cel puțin o pereche de sandale cu talpa joasa.

Răsfoiește catalogul nostru și vei descoperi zeci de modele deosebite de sandale cu talpa joasa!