SCHIMB DE MĂRIME GRATUIT !
SCHIMB DE MĂRIME GRATUIT !

Filtre

Pret

149 Lei - 159 Lei

Blugi boyfriend

Filtre
«1»
Pagina 1 din 1
«1»

Blugi Boyfriend - Cool relaxat

 

Blugii boyfriend de damă sunt o piesa de garderobă esențială pentru cele care caută un look relaxat, dar elegant. Inspirați de nlugii pentru bărbați, blugii boyfriend se caracterizează prin potrivirea lejeră, detaliile clasice și nota relaxată. Acești blugi au talie joasă și au o formă ușor largă, oferind atât confort, cât și versatilitate.

Piesă versatilă pentru garderoba

Blugii boyfriend sunt incredibil de versatili și pot fi îmbrăcați în sus sau în jos pentru diverse ocazii. Asortați-le cu un blazer și tocuri cu tocuri pentru un look elegant, dar relaxat de birou, sau aranjați-le cu un pulover confortabil și pantofi sport pentru un ansamblu casual de weekend. Potrivirea relaxată a blugilor boyfriend îi face perfecți pentru a face comisioane, a întâlni prietenii la brunch sau pentru a se bucura de o zi în oraș.

Cool fără efort

Unul dintre cele mai bune lucruri despre blugii boyfriend de damă este factorul lor cool obținut fără efort. Indiferent dacă alegi un denim albastru clasic sau experimentezi cu diferite culori si cusaturi, blugii boyfriend adaugă o notă de șic relaxat oricărei ținute. Cu potrivirea lor și cu detaliile învechite, acești blugi emană un sentiment de stil nonșalant, care este atât de la modă.