SCHIMB DE MĂRIME GRATUIT !
SCHIMB DE MĂRIME GRATUIT !

Filtre

Pret

199 Lei - 289 Lei

Material

Cizme cu platforma

Filtre
«1»
Pagina 1 din 1
«1»

Cizme de dama cu platforma

Colecția de cizme cu platformă de la One Fashion Room exprimă stilul și rafinamentul. Mai mult, o pereche de cizme cu platforma alungeste piciorul si confera siluetei un look elegant. One Fashion Room iți prezintă cea mai noua colecție de cizme cu platformă pentru femei, ca tu să te bucuri de ținutele tale. OneFashion Room este magazinul tău online unde găsesti cizmele cu platformă de damă perfecte. 

Accesoriile negre precum gențile sau curelele completează orice tinută cu succes, fără sa o încarce din punct de vedere cromatic. Acelasi lucru este valabil si pentru încălțămintea neagră, fiind extrem de versatilă: pantofii sau cizmele de culoare neagra sunt cea mai populară alegere atat pentru ținutele de zi, cat si de seară. Fii mereu în vogă cu o pereche de cizme cu platformă negre!

Sezonul acesta, adoptă schimbarea si realizează ținute pline de personalitate cu cea mai nouă colecție de cizme cu platformă de la OneFashionRoom! Fiindcă dorința oricărei femei este sa iasă în evidență intr-un mod plăcut, OneFashionRoom a pregătit o colectie de încăltăminte elegantă si modernă. Alcătuieste cele mai cool ținute cu o pereche de cizme roz cu platformă pentru zilele în care vrei să atragi toate privirile. Rozul poate fi o culoare irezistibilă daca o adaugi unei tinute feminine, alcatuite dintr-o fustă cu volane si o camasă din dantelă. Dacă vremea este racoroasă, adaugă si un pulover bej din lană pentru a completa ținută.

O pereche de cizme rosii cu platforma iți poate evidenția silueta într-un mod elegant, fără prea mult efort. Adaugă o astfel de pereche ținutei tale de zi alcatuită dintr-o rochie closată si un blazer si pregateste-te să primesti complimente. Seara, poartă-le alături de o rochie cambrată pe corp pentru un efect wow. Iar dacă cizmele au o culoare indrazneață, precum rosul, ținuta ta va fi una spectaculoasă. Modernizează-ți garderoba cu o pereche de cizme cu platforma rosii si realizează look-uri care sa îți exprime personalitatea curajoasă.

Iesi din anonimat cu cele mai noi colecții de încălțăminte pentru femei de la OneFashionRoom!