SCHIMB DE MĂRIME GRATUIT !
SCHIMB DE MĂRIME GRATUIT !
Vezi toate articolele

Top trend-uri de încălțăminte în 2021

Top trend-uri de încălțăminte în 2021

Cel mai neprietenos an de până acum a luat sfârșit și a făcut loc unui nou început. Deși anul trecut poate ne abțineam de la anumite cumpărături deoarece nu le vedeam neapărat utilitatea, în 2021 nimic nu ne împiedică să fim optimtimisti și să speram la mai bine. Mai mult de atât, nimic nu ne împiedică să ne planificăm cumpărăturile altfel anul acesta, într-un fel mai atent și mai eficient.

Dar înainte de a începe să studiem piață de încălțăminte, trebuie să faci o analiză importantă a garderobei tale.

Vezi ce piese se potrivesc cu tendințele noi ale anului și răsfoiește catalogul OneFashionRoom 2021 cu încălțăminte de calitate, la prețuri accesibile!

Tendințele anului 2021 în materie de pantofi damă 

Acum că am stabilit care sunt cele mai importante culori, hai să aruncăm o privire asupra noutăților în ceea ce privește moda în domeniul de pantofi damă. Vom discuta ce se poartă atât iarna, dar și sezonul primăvară-vară. 

Accesorii cu lanțuri 

Lănțișoarele se poarta că accesorii pentru orice tip de încălțăminte: de la pantofi casual damă, la ghete, botine, cizme, saboți sau sandale. E vorba de lănțișoare de diferite mărimi, atașate de diverse parți ale pantofului.

Bocanci și ghete cu rizuri groase

Bocancii la modă de anul acesta sunt asemănători cu cei de trekking, folosiți la munte. De aceea, talpa lor e semnificativ mai mare și prezintă rizuri groase. Cu cât încălțămintea e mai masculină, mai bulky și lipsită de delicatețe, vă atrage toate privirile în outfituri incendiare. 

Cizme înalte, peste genunchi

Fiind foarte versatile și extrem de practice în sezonul răcoros, cizmele peste genunchi, sunt pe cât posibil mulate pe întregul picior. De aceea, pentru confecționarea acestui tip de încălțăminte se vor folosi materiale din elasticitate sporită.


Totodată, cizmele de carâmbul încrețit sunt la mare căutare iarna și toamna, mai ales cele în tonuri de gri și maro. În modă de stradă au intrat și cizmele de călărie, fie în forma lor exacta fie în alte variațiuni.

Flip flops și papuci de casa în modă de stradă

După un an că 2020, e la sine înțeles de ce tindem să punem comoditatea pe primul loc. Din confortul casei tale direct pe podiumurile de defilare ale marilor case de comodă, papucii de casa pot fi purtați acum și în afara ei! Se asortează cu ușurință oricărui outfit lejer, și nu necesită prea mare bătaie de cap.

Ce culori se poartă în 2021

Din punct de vedere al culorilor, în materie de încălțăminte se pune foarte mare accent pe natură și culori inspirate din aceasta. Așadar, care sunt culorile din lumină reflectoarelor anul acesta?

Verde oliv - o nuanță de verde exact precum acea nuanță specifică măslinelor așa cum se regăsesc ele în natura. Măslinele își schimbă culoarea pe măsură ce ajung la maturitate, dar și atunci când sunt conservate.

Albastru franțuzesc - este vorba de acel albastru asemănător cerului senin de primăvara. E o culoare nobilă, ce se potrivește foarte bine atât ținutelor office cât și ținutelor pentru evenimente cocktail.

Galben - e una din culorile anului, alături de argintiu. Galbenul a inspirat dintotdeauna optimism, speranță și pozitivitate. Toate sunt lucruri de care avem nevoie în urma anului care a trecut, așadar poate nu a fost aleasă la întâmplare culoarea anului.

Verde mentă - e din nou la modă, inclusiv o nuanță a acestuia mult mai deschisă, cunoscută sub numele de verde cenușă (Green Ash).

Urmează o serie de alte culori inspirate din plante: ametist orhidee - o culoare specifică acestei flori, roz zmeură dar și corai.

În vara ce urmează, vom purta multe culori discrete precum gri, crem, culoarea nisipului, verde-crem și culoarea cernelii - un albastru foarte închis cu tendințe de negru.

Ce se poartă în sezonul Primăvară-Vară

Chiar dacă ne aflăm în plină iarnă, e important să știm care sunt tendințele și pentru sezonul călduros, că să ne pregătim de cumpărături din timp! 

În 2021 se poartă tocuri micuțe (sau inexistente). Indiferent dacă sunt groase sau subțiri, tocurile sunt joase și delicate. Mai mult de atât, se poartă mult și sandalele clasice cu barete în orice combinație. Conform tendințelor, baretele subțiri sunt mult mai căutate decât cele mai groase.

În general, orice pantof cu închidere pe glezna e favoritul publicului primăvara aceasta. 

Anul acesta se poartă încălțăminte comodă, ce îți permit să îți exprimi personalitatea cu ușurință. Sunt la modă pantofii în culori și modele îndrăznețe - așa că te invităm să descoperi noile colecții de încălțăminte din materiale durabile din piele ecologică de la OneFashionRoom!

Acest articol a fost realizat de Champaigns.ro

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum