Aboneaza-te la newsletter pentru a fi in pas cu noile tendinte.

RON
  • BGN
  • HUF
  • RON
021.9963 Luni-Vineri: 10:00-18:00

Coșul meu

0 produse
Sortare
Filtre
Livrare GRATUITA pentru comenzi de peste 300 leiBeneficiezi de schimb sau retur, GARANTATAi garantie comerciala 30 de zile

Filtre

Botine Verzi

Sort:
«1»
Pagina 1 din 1
«1»

Botine verzi

 

Verdele e cea mai populară culoare a sezonului Primăvară-Vară. Potrivit marilor designeri din casele de modă celebre, nuanță de verde maslină (Martini Olive) vă fi mai prezentă că niciodată în sezonul care urmează. Dacă până acum, verdele nu a atras așa mult atenția și nu s-a bucurat de o prezență constantă în colecțiile designerilor de haine și încălțăminte, atunci nuanța de verde maslină vă ajuta, prin subtilitatea lui, la compunerea unor ținute unice - în special dacă e pus pe o pereche de botine verzi. Cum altfel să obții un outfit fresh, potrivit pentru primăvară, dacă nu cu ajutorul unei perechi de botine verzi cu toc? Verdele e asociat cu natura, semnificând noroc și prosperitate. În modă, acesta inspiră prospețime, de aceea e folosit deseori în ținutele casual ale sezonului cald. O pereche de botine verzi, combinate cu piesele vestimentare potrivite, conferă automat buna dispoziție și vitalitate.

 

OneFashionRoom a lansat o colecție întreagă de botine verzi cu toc, în care vei găși zeci de modele deosebite la prețuri accesibile!