Iti multumim pentru timpul petrecut pe site-ul nostru. Te poti inscrie in newsletter-ul nostru pentru a beneficia din timp de ofertele noastre . Comanda produse in valoare de peste 300 lei si ai transportul GRATUIT!

Lichidare de stoc pana la 50% Reducere
Transport Gratuit > 300Lei
Lichidare de stoc pana la 50% Reducere
Transport Gratuit > 300Lei

Filtre

Botine Verzi

Filtre
«1»
  • Botine Dama Gracie Verzi #9700

    Botine Dama Gracie Verzi #9700

    Preț179 Lei
Pagina 1 din 1
«1»

Botine verzi

 

Verdele e cea mai populară culoare a sezonului Primăvară-Vară. Potrivit marilor designeri din casele de modă celebre, nuanță de verde maslină (Martini Olive) vă fi mai prezentă că niciodată în sezonul care urmează. Dacă până acum, verdele nu a atras așa mult atenția și nu s-a bucurat de o prezență constantă în colecțiile designerilor de haine și încălțăminte, atunci nuanța de verde maslină vă ajuta, prin subtilitatea lui, la compunerea unor ținute unice - în special dacă e pus pe o pereche de botine verzi. Cum altfel să obții un outfit fresh, potrivit pentru primăvară, dacă nu cu ajutorul unei perechi de botine verzi cu toc? Verdele e asociat cu natura, semnificând noroc și prosperitate. În modă, acesta inspiră prospețime, de aceea e folosit deseori în ținutele casual ale sezonului cald. O pereche de botine verzi, combinate cu piesele vestimentare potrivite, conferă automat buna dispoziție și vitalitate.

 

OneFashionRoom a lansat o colecție întreagă de botine verzi cu toc, în care vei găși zeci de modele deosebite la prețuri accesibile!