OneFashionRoom.Ro
OneFashionRoom.Ro

Filtre

Sandale Comode

Filtre
«1»

Sandale comode dama

 

O pereche de sandale comode roz poate fi purtată atât la birou, cât și la ieșirile în oraș cu prietenii - totul depinde însă de tonurile nuanței. Dacă optezi pentru o pereche de sandale roz comode în tonuri mai închise, ai grija ca și restul outfit-ului să completeze prin simplitate. Dacă totuși vrei să porți sandale comode roz în nuanțe pastel, atunci asortează-le cu o ținută în culori vibrante, care să contrasteze finețea rozului.

 

Albul simbolizează puritate și inocență - fapt ce face clasicele sandale comode albe foarte potrivite pentru sezonul cald, în care predomină îmbrăcămintea feminină. Fie că vorbim de modă, design interior sau încălțăminte, albul nu va ieși niciodată din tendințe. În modă, el rămâne atât un statement cât și o culoare favorită în rândul specialiștilor, care în fiecare an reușesc să îl reinventeze. Îndrăznește să fii trendy vara aceasta și poartă o pereche de sandale albe comode cu ținute casual, chic sau office.

 

O pereche de sandale negre comode e un must-have al sezonului Primăvară-Vară - și nu doar anul acesta. Clasicele sandale comode negre nu vor ieși niciodată din tendințe. Ele sunt versatile, unde mai pui că sunt și practice și foarte utile atunci când vine vorba de ieșirile în oraș cu prietenii sau zilele petrecute la job. Niște sandale comode negre nu trebuie să-ți lipsească din garderobă în orice sezon, nu doar în cel cald, deoarece nu știi niciodată când perechea pe care o păstrezi pentru zilele toride poate fi folosită și în sezonul rece.

 

Alături de ivory și crem, bej face parte din categoria culorilor neutre la care nu putem renunță cu ușurință. Bej e folosit nu doar că baza pentru orice ținută, el poate fi punctul central al outfit-ului, mai ales dacă e pus pe o pereche de sandale comode bej. E popular și în stilul office sau casual, dar și în nenumărate altele. Spre exemplu, în stilurile safari și military, bejul domina schemele cromatice. Vara aceasta, poartă o pereche de sandale bej comode alături de o salopetă maro și alcătuiește ținute practice și comode.

 

 

O pereche de sandale comode galbene e ideală în combinații cu ținute în culori vibrante sau pastel. Din punct de vedere al cromaticii, poți asorta perechea de sandale galbene comode cu outfit-uri care să conțină fucsia, verde, roșu, portocaliu, sau violet.

 

Roșul în încălțăminte da senzația de vivacitate și putere, în special atunci când vine vorba de sandale comode roșii. Din punct de vedere cromatic, o pereche de sandale roșii comode se asortează ușor cu nuanțe nude și neutre, precum ivory, bej și crem. Astfel, vei obține o pata de culoare pentru întregul outfit, mai ales in combinatie cu o geanta în aceeași nuanță vibrantă.

 

Despre maro știm că e o culoare caldă și calmă, și simplă, dar fară a fi monotonă. O pereche de sandale maro comode ar trebui să fie nelipsită oricărei femei - deoarece sunt atât de utile în realizarea unui outfit cu bun gust. Doamnele și domnișoarele pasionate de stilul office au în general o înclinație spre această culoare - desigur, nu înainte de negru.

 

Kaki este o culoare la fel de plăcuta și de folosită de designeri precum maroul, iar combinația dintre acestea două e ideală. Având o notă mult mai caldă și mai cuminte decât maro, kaki se asortează excelent cu bej, gri, negru și cu nuanțe mai închise de verde. OneFashionRoom pune la dispoziția ta o colecție întreagă dedicată perechilor de sandale kaki comode. Alături de o salopeta utilitară maro și un plic de aceeași nuanță, o pereche de sandale dama khaki redă la perfecție un outfit în stil safari, foarte practic și comod în sezonul cald.

 

Bronzul poate fi combinat atât cu nuanțe neutre - ca negru, bej, ivory sau crem, dar și cu culorile mai vibrante ale spectrului cromatic. O pereche de sandale bronz comode e perfectă pentru a realiza outfituri de zi sau noapte de succes. Poți combina niște sandale comode bronz cu ținute în tonuri de verde, fucsia, verde și în principal, orice nuanță pastel. O pereche de sandale dama bronz asortate la un deux-piece negru vor construi cu siguranță un outfit de efect.

 

Din punct de vedere cromatic, o pereche de sandale comode albastre pot fi asortate cu ținute în nuanțe de auriu, negru, argintiu sau alb, dar și cu nuanțe neutre că gri, bej sau ivory. Poți purta sandale albastre comode alături de outfit-uri monocrom All Black sau All White, dar și alaturi de ținute care au că accent nuanțe metalice.

 

Argintiul se regăsește în tendințele sezonului Primăvară-Vară, motiv pentru care am creat o colecție întreagă de sandale argintii comode. În zilele de vară, o pereche de sandale comode argintii se potrivește de minune cu o rochie albă, până în pământ. Nu doar atât, perechea de sandale argintii comode e ideală și în combinație cu salopete în diferite nuanțe, ca bleumarin, galben muștar sau vișiniu. Ele pot fi atât elegante cât și sporty, în combinație cu outfit-ul potrivit. 

 

Nuanța de auriu se anunță a fi și un must-have al sezonului cald. Prin urmare, e șansă ta să-ți achizionezi o pereche de sandale aurii comode, la preturi accesibile. Le poți asorta cu ușurință alături de un deux-piece negru și un top metalic. O altă variantă ar fi aceea de a combina o fustă metalică alături de un top simplu și o pereche de sandale aurii comode.

 

Perechile de sandale multicolore comode sunt foarte populare în sezonul Primăvară-Vară. Sunt foarte versatile și practice, iar asta le face ideale pentru sezonul cald în care vremea îți permite să te plimbi în voie. Niște sandale comode multicolore sunt atât de utile încât merg alăturate oricărei combinații de culori, pe orice fel de ținută. Exact din acest motiv ele nu trebuie să-ți lipsească din garderobă, fiindcă se potrivesc atât cu outfituri office, cât și casual sau chic. Poți combina perechea de sandale multicolore comode cu niște jensi denim și un top colorat. Mai mult de atât, poți alătura niște sandale multicolore cu talpa joasa și cu o rochie monocromă, sau un deux-piece dintr-o singură nuanță.